lördag 2 januari 2016

Semlor och mössa


Årets första semlor
Mitt träningsår har börjat bra. Jag tränade på gymmet idag och det kändes gott. Sedan var det där med att äta sunt. Det har väl inte riktigt börjat så bra med den fronten. Det är ju ändå lördag och jag kunde bara inte låta bli att köpa semlor, när jag gick förbi konditoriet idag. En stor skylt utanför konditoriet, talade om att de sålde semlor. Genom fönstret kunde jag också se att de hade gott om semlor på en hylla vid kassan. Vem kan motstå då?

Ny mössa
Det har varit kallt idag. Termometern sjönk ner till -5° och det har varit grått hela dagen. När jag stack ut, ångrade jag mig att jag inte hade något på huvudet. När jag gick förbi den bästa klädesaffären här i byn, såg jag att de hade 30% rabatt på vissa klädesplagg. Jag har mössor hemma, men ändå var det just mössor jag tittade på. Jag föll för denna mössa, dock tyckte jag att det var synd att det var en tofs på. Pärlorna gillar jag skarpt! Ett varmt huvud gör ju resten av kroppen varmare också.

11 kommentarer:

 1. Men ååh, jag älskar verkligen semlor, så himla mumsigt! Längtar tills Sleven får in deras minisemlor, de är verkligen perfekta tkr jag :) Men godast av allt är nästan hemmagjorda semlor :)

  God fortsättning, och hoppas att du får en en superbra start på det nya året. Kram kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är allt gott med semlor! Jag önskar dig också en god fortsättning!

   Radera
 2. Vilken butik är det som är bra? Ulla

  SvaraRadera
 3. Ska verkligen försöka undvika Semlor så länge det går. Jag har vräkt i mig choklad under julen. Massor!!
  Vilken fin mössa. Jättesöt och säkert varm också?
  /P

  SvaraRadera
 4. Har bestämt mig för sluta blogga. Tack för du besökt mig :)

  SvaraRadera
 5. Men gud va gott ! Det kanske är dags för årets första semla !
  Hoppas du får en skön dag, här är det sviiiin kallt,
  men eftersom vi är lediga ska vi ändå försöka spendera dagen utomhus.
  Viggo vill åka skridskor ! :)

  SvaraRadera
 6. Tack!😊
  Skulle inte heller kunna motstå dom. Kram

  SvaraRadera
 7. Gott! Jag älskar mössor. Gillar tofsen!

  SvaraRadera