lördag 2 januari 2016

Wanties


wanties
Wanties!

Visst finns det alltid saker man behöver? Eller saker man bara vill ha? Just nu skulle jag gärna vilja ha nya sängkläder i rosa, en rosa plånbok (känns så uppiggande jämfört med ens egna plånbok i brunt), nya örhängen (jag har ju på mig samma varje dag känns det som), ett par härliga UGGS (så svåra att hitta i strl 35!), dagkräm, mysig collegetröja och parfym. Klicka på bilden, så ser du var du kan inhandla prylarna. Julafton har det ju redan varit, så jag får väl köpa till mig själv. Tur att man inte behöver köpa allt på en gång.

11 kommentarer:

 1. sv: ja, time planner har årsöversikt, månadssidor och veckokalender samt lite andra olika sidor :) personal planner måste man köpa till veckokalender till :)

  skulle inte tacka nej till sängkläderna och plånboken! så snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina saker. Båda plånboken och lakanen hade gärna fått flytta hem till mig med!

  SvaraRadera
 3. Ja det är konstigt men så är det
  Gott nutt år

  SvaraRadera
 4. åh, så mycket nicea saker! :D

  sv. Hehe ja det var den också! :)

  SvaraRadera
 5. Ja, rosa är allt en uppiggande färg, men tyvärr inget för mig :P

  SvaraRadera
 6. Träning och semlor bygger magrutor, det blev det här idag också;)
  Önskar dig en riktig god fortsättning, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar er också en god fortsättning!

   Radera