fredag 1 januari 2016

Soffpotatis-dag

Idag har vi haft en riktig slapp nyårsdag. Trots att vi hade ett lugnt nyårsfirande igår, så har man varit ganska så slö. Vi såg filmen Oväntad vänskap och den visades ganska så sent. Jag såg dock inte hela, men somnar man vid kanske 2-tiden på natten(vid min ålder ;) ) vill man gärna sova lääänge. Långa sovmorgnar är ju bland det bästa som finns!

Nyårsdagen brukar innebära Ivanhoe eller en annan film och pizza för de flesta. Så även för oss.

Vi har idag sett Prästen i paradiset. Läs om filmen. Fantastiska skådespelare och Kjell Bergqvist gör sin karaktär riktigt bra. Jag skrattar till ett par gånger, men eftersom filmen är ganska så enfaldig så blir den också ganska tråkig. Jag tror att om filmen hade visats för kanske 20 år sedan, så hade den mer varit i sin tid. Då hade den kanske hyllats, men inte nu. Det var kul att ha sett den, men det är ingen film jag vill se igen.

Mitt betyg

Har du sett Prästen i paradiset? Vad tyckte du?

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en god fortsättning på det nya året vännen! :) kramisar

  SvaraRadera
 2. Min nyårsdag var segare än så. Vaknade 6 på morgonen som vanligt, tog en treo och gick till soffan där jag somnade om till... ELVA!?!?! Jag fattade ingenting! Och då kändes det som att dagen ändå var förstörd och att jag lika gärna kunde ligga kvar hela dagen. Så det gjorde jag. Till nio ungefär, då gick jag och maken på en promenad i mörkret för att få lite luft men slippa bli sedda ^^

  Ja, tack ska du ha! Har du några nyårslöften? :)

  SvaraRadera
 3. sv; Tack så hemskt mycket! =)
  kram

  SvaraRadera