lördag 9 januari 2016

Vinterpromenad med brunch


Råda Säteri
Det började redan igår, att snöa. Det kom ganska mycket snö bara inom loppet av en timme. Eftersom vi inte fick njuta av vinter innan jul, så ville man såklart njuta av den nu. Därför begav vi oss till Råda Säteri idag.

En härlig promenad
Hundarna var såklart med. Vi tog oss en härlig promenadtur vid Rådasjön. Sjön var täckt med is, så gick ut en liten bit på den.

Självklart ska man rulla sig i sjön!

Lillebror och storbror
Balder går gärna bredvid Yambo. Helst ganska så tätt. Jag tycker det ser så gulligt ut, särskilt när bådas svansar står rätt upp.

Så underbara!
Supergod soppa
Efter promenaden var det riktigt gott att gå in till kaffestugan och inta av den goda pannkaksbrunchen. Först smakade vi på tomatsoppan och brödet. Det var riktigt gott, kan jag lova!

Riktigt gott!
Eftersom det endast var två sorters pannkakor idag, så var priset nedsatt.Vanliga tunnpannkakor och amerikanska pannkakor fanns. Det fanns flera olika sorters syltar och jag var bara tvungen att ta av hjortronssylten. J-klar så gott det är! Lönnsirap fanns att ta också, givetvis. 

Efter att vi hade ätit klart, var det fortfarande ljust ute och då ville vi passa på att ta ännu en lite promenix. Hundarna var inte sena med att hänga på. 

11 kommentarer: