måndag 22 februari 2016

Kom ut som en stjärna


Jag ser inte på alla Melodifestivalens deltävlingar. Visst kan TV:n stå på, men inte sitter jag bänkad framför. Jag tycker att de har fyllt alla deltävlingar med ICKE tänkbara vinnare bara för att fylla upp programtiden. Varför? Kom ut som en stjärna med After Dark är absolut ett sådant nummer som ger glitter och glamour. Man blir glad av att lyssna och se detta, men skulle jag vilja att After Dark som vinnare? Nej! Om vi inte vill vinna i den europeiska uttagningen, så skulle After Dark kunna vara med.

Det roligaste med Melodifestivalen måste ju ändå vara Jonas Gardells schlagerskola. Jag skrattar och jag påminns om gamla bidrag. Man blir allt lite nostalgisk.

8 kommentarer:

 1. I år extra dåliga låtar, för de vill inte vinna hela skiten igen... :)

  Ja kan knappt fatta han blir 1år idag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är nog så att man inte vill vinna igen för det kostar för mycket att hålla i det.

   Radera
 2. Håller med dig! Även att Jonas schlagerskola är roligaste också! Han är ju för go:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är jag inte ensam om att tycka så.

   Radera
 3. Hoppas du haft en trevlig dag :)

  SvaraRadera
 4. Sv: oja, alldeles för mycket gott!

  Jag har hittills suttit ganska bänkad :-)

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag älskade den där låten men jag håller med dig om att jag inte vill se den som vårt bidrag i ESC. Å andra sidan tror jag att det är ganska många halvdanna bidrag i år just för att Sverige nog inte vill vinna igen på ett bra tag!
  Jag gillade inte en enda låt innan lördagens avsnitt då jag föll för både Saraha och After DArks bidrag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Sverige vill nog inte vinna. Det kostar nog en hel del att hålla i det hela.

   Radera