söndag 12 juni 2016

Dag 2


Hur pålitlig är Runkeeper?
Idag var det andra dagen jag gick 1 mil. Innan jag började min sträcka, så hade jag dessutom hunnit gå 2,5 km med hunden och det är inte inräknad i dessa 10 km. Det kändes lite i benen efter gårdagen. Man är ju otränad! Jag gick mest i skogen och jag kunde inte dra på hur som helst bland rötter och stenar. Jag är så rädd för att jag ska trampa snett, för jag tror att jag har lätt för att stuka min fot. Men viktigast är sträckan och inte hur fort det har gott. Tyvärr gjorde runkeeper flera pauser i skogen, fast att jag gick hela tiden. Jag tror därför att jag gick längre än vad appen visar. 

Så fin natur!
Så skönt det var att promenera i vackra omgivningar! Jag valde att delvis promenera runt en av skogssjöarna här på orten. Så härligt!

10 kommentarer:

 1. Vacker miljö & Livet Collage ❤️ ....
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med promenad och att gå i vackra miljöer :)

  SvaraRadera
 3. Riktigt bra jobbat! :)

  Glöm bara inte att låta kroppen vila mer i början så att du inte drar på dig någon skada! :)

  SvaraRadera
 4. Tandkrämen funkar, det står ju till och med i inlägget :)

  SvaraRadera
 5. Härligt jag ska börja snart jag med:) kanske inte en hel mil på raken då:) kram

  SvaraRadera
 6. Runkeeper tappar säkert kontakten i skogen, och därför pausar den :) Vi har ju inte riktiga gps:er i mobiler så mobilen tar inte upp lika mycket "signaler" som en riktig gps :) Kommer inte ihåg ordet jag vill använda istället för signaler just nu, haha :) Men du vet ju sträckan på ett ungefär och det räcker väl :D Superbra jobbat :D

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken långpromenad! :) Bra jobbat!

  SvaraRadera