måndag 13 juni 2016

Yllebröllop

Jag begriper det inte. Det har hunnit gå 7 år sedan jag och min man gifte oss. Idag är det vår bröllopsdag. Vårt bröllop kommer jag alltid att minnas så länge jag lever. Hela dagen var i ett kärleksrus, kan man säga. Förberedelserna, själva vigseln och sedan bröllopsfesten tillsammans med våra familjer och våra närmsta vänner. Det blev en riktig toppenfest! Resten av livet med den här mannen är bara en lång kärleksfest, precis som det ska vara.

Snart man och fru
Jag har fotat av bilderna från våra bröllopsalbum. Därför är de inte den bästa kvalitén. 

Nu ska ringen på!
Det var  inte helt enkelt att sätta på ringen.

Klart att man scrappade en del!

När vi gick ut ur kyrkan, var det till den här låten.

10 kommentarer:

 1. Härliga bilder och härliga minnen. <3

  SvaraRadera
 2. Grattis! :D Fint att ha ett bröllopsalbum så man kan titta tillbaka på dagen också, även om jag förstår att man minns den ändå :P :)

  SvaraRadera
 3. Så fint... och toppen att det var en sån bra dag. Det var vår också... Skulle vi göra om det skulle det bli typ samma idag...

  Bra utgångslåt, förresten

  SvaraRadera
 4. Vad fina ni var! Vi hade samma Elvislåt som vår bröllops"vals" som alltså blev en bröllopstryckare ☺

  SvaraRadera