onsdag 22 juni 2016

Endast tre dagar kvar


Härligt att gå i skogen!
Det blev en skön långrunda idag också. Men jag måste erkänna att man efter en timmes promenad, så vill man helst bara hem. Det är just därför jag har satt 1 mil som mål per dag. Att promenera 1 timme är ju ingen match. Jag tycker att jag höll ett bra tempo idag, utan att det gick FÖR snabbt. Jag var både törstig och svettig när jag kom hem. Självklart kändes det också lite tungt i benen.

Dagens runda

Att pricka en promenad på precis 1 mil är svårt. Dagens runda blev 11,33 km på 2 h 12 min. utöver den har det ju såklart blivit hundpromenader också. 

Stamsjön
Nu är det bara tre dagar kvar av min utmaning. Därefter hoppas jag på jag kommer fortsätta röra på mig ordentligt. Jag kommer börja gå till gymmet igen, hade jag tänkt. 

Hur går det med din sommarträning?

9 kommentarer:

 1. Jag är verkligen imponerad. Wow, vilka turer. Först trodde jag att FU fixat en mil på en timme. OJ! Men sen förstod jag. Jag har en tur som tar 1,15 min. Den räcker gott och väl för mej i raskt tempo. Drömmen är väl att orka springa samma tur någon gång. ......någon gång.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att gå över en timme är inte alls dåligt! Bra gjort!

   Radera
 2. Oj vilken lång runda du promenerar och bra jobbat. Jag har ingen speciell träning just nu men borde egentligen ha det! Kram

  SvaraRadera
 3. duktig du är, härliga bilder kram

  SvaraRadera
 4. Heja dig vad duktig du är. Måååste börja att röra på mig... ska bara hitta energin först. Ha en härlig midsommar. kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. det går bra med träningen, men inte SÅ bra! Jag springer kortare sträckor sedan tre dagar tillbaka och det är skönt :)

  SvaraRadera