tisdag 7 juni 2016

Möte med skogens konung


Skogens konung

När jag var ute med Yambo i helgen, var han lös på ett ställe när han skulle göra 2:an. Rätt som det var stannade han till. Han började springa. Jag började ropa på honom, jag tittade åt höger. Då ser jag att en älg reser sig från marken. Jösses, så rädd jag blev! Yambo kom snabbt tillbaka till mig och jag kunde koppla honom. Innan vi vände, var jag tvungen att fota det ståtliga djuret. Jag är glad över att älgen stod kvar och att vi slapp att bli jagade av den.

12 kommentarer:

 1. Ojjj, det där ingen vanlig syn hemma på min gata, såg ett rådjur i fredags men rådjur har vi massor av.

  SvaraRadera
 2. Åhh wow vad häftigt att träffa på älg. :)

  SvaraRadera
 3. OMG, hade blivit lite skakis jag med, skönt att hunden kom snabbt tillbaka

  SvaraRadera
 4. Vi spelar basket bara vid närmaste korg som är ledig, haha. Jag och han går ut, kör 21 och tillslut kommer alla kidsen och vill vara med och så är vi två lag mitt i allt :)

  Iiih, jag är ganska rädd för älgar... de har alldeles för mycket muskler >.<

  SvaraRadera
 5. Nu är det väl snart dags för ledighet? När slutar ni?

  Ha det gott, Vicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avslutning imorgon. Jobbar på fredag då det utvärderingsdag. Kompar tre dagar i nästa vecka.

   Radera
 6. Shit, riktigt nära ju :) så fantastiskt och spännande att få uppleva det vilda så nära. Älgar är ju så majestätiska och coola!!

  SvaraRadera