måndag 6 juni 2016

Trumslagarens pojke


Trumslagarens pojke med Jan Johansen är en underbar låt. En fantastisk text och en härlig melodi. Jag kan lyssna på den om och om igen!

9 kommentarer:

 1. sv: Har vi det? Jag kan bara första versen tror jag >.< Jag kommer inte från någon tradition att fira den dagen, "firade" förra året då min make blev svensk medborgare genom att hämta ut något papper och få en gratis tårta >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag firar inte heller, men jag älskar nationalsången.

   Radera
 2. Inte min typ av musik kanske, men kul :)

  SvaraRadera
 3. Fin låt, alltid gillat Jan johansen! :)

  Ja vi är glad för vi har Hugo och det räcker för oss.

  Ja då är vi i alla fall två som inte läst hela serien :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag misstänker att sommaren 2016 är det som pågår just nu. Jag hoppas på fint väder hela Juli och Augusti också men man vet ju aldrig. Jag har inte semester så jag är inte beroende på samma sätt av vädret, men eftersom jag alltid slutar kl 13 och hinner vara på stranden eller göra andra saker önskar jag det är fint mestadels av dagarna :)

  SvaraRadera
 5. Har inte hört den innan, men nu kommer jag spela den mycket. Härlig låt, gillar hans röst! Se på mig blev min o mannens "kärlekslåt" den spelades jämt när vi blev tillsammans (1995) så vi hade den på vårt bröllop...... Måste dock erkänna att den lät väldigt konstig på orgel ;-)
  Kram J

  SvaraRadera