söndag 19 juni 2016

Nya gummistövlar

Nya
Jag har kollat upp vädret för nästa vecka. Jag hoppas såklart att det inte blir som meteorologerna har lovat. Det ska nämligen bli regn under flera dagar och det känns ju inte så roligt, när man helst bara vill ligga och sola på sin semester. Nu är jag åtminstone rustad för en regnig sommar, för nya gummistövlar är inköpta. De är låga, vilket jag älskar! Jag tror dåligt väder blir liiite roligare med blommiga gummistövlar i rosa. Eller vad tror du?

17 kommentarer:

 1. Vilka supersöta gummistövlar! Dom gör regniga dagar lite roligare :) Hoppas på finväder nu..

  SvaraRadera
 2. Åh,så fina ❤️ ....

  SvaraRadera
 3. Men så söta! Verkligen jättefina. Hmmm det brukar ju regna till midsommar!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så himla söta, livet blir mycket enklare med ett par rosa gummistövlar.

  SvaraRadera
 5. Vilka söta gummistövlar :-D Kram

  SvaraRadera
 6. Tycker du skall vänta med säga grattis till tävlingen är avslutad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske jag skulle ha gjort, men den känns ändå redan avgjord. Man har absolut ingen chans att komma ikapp poängmässigt. Men det är inte hela världen.

   Radera
 7. Så fina gummistövlar. Dem blir man glad av även fast det regnar. håller med Days of Johanna, tävlingen är långt ifrån avslutad. Men tack ändå!! :) Hoppas det håller i sig. Varm kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, visst är de fina?! Nä, jag vet att tävlingen inte är avslutad än, men det känns ändå som man inte har någon chans att vinna. Det är många poäng oss emellan, men det gör mig ingenting. Det är inte hela världen om man inte vinner.

   Radera
 8. Men åh, vad fina de var :D

  sv: Tack snälla :*

  SvaraRadera
 9. wow de gillade ja . har ett par hel svarta o ett par hunter men ja dessa skulle gärna få rum i min samling he he kramar o fin tisdag

  SvaraRadera
 10. Vilka fina stövlar!

  SvaraRadera
 11. Abslut.. jag har tre par rosa - ett par höga och två par låga och sen har jag även ett par mönstrade grå. Stövlar är trist..men ska man ha trista kläder får dom gärna vara kul. Kör ju även med tvärrandig regnkappa.

  SvaraRadera