lördag 10 september 2016

Favoritappar


Mina favoritappar:

 • Facebook
 • Snapseed (här redigerar jag oftast mina mobilbilder)
 • Instagram
 • Blogger (underlättar betydligt, när jag laddar upp mina bilder till ett inlägg på bloggen. Oftast skriver jag sedan på datorn)
 • Aftonbladet
 • Podcaster
 • YouTube
 • Spotify
Jag använder betydligt fler appar, men dessa besöker jag i stort sett dagligen. 
Vilka är dina favoritappar?

9 kommentarer:

 1. Storytel, instagram, Spotify och noomwalk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Noomwalk är ingen app jag känner till. Vad är det för en app?

   Radera
 2. Kul inlägg! Utöver de du nämnde älskar jag VSCO och Storytel :)

  SvaraRadera
 3. Håller med dig, har typ samma favoritappar som dig :)

  SvaraRadera
 4. Jag använder Instagram, Facebook och Spotify dagligen. Jag gillar också Twitter och Jodel som jag använder nästan dagligen. Jag använder även bloggappen, men det är mest för att godkänna kommentarer. Ibland blir det LinkedIn, Flickr och Youtube också (men det kollar jag mest på datorn). Sen skulle jag inte klara mig utan bankappen, mobilt bank ID och Swish.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är Jodel för en app? Jag har aldrig hört talas om Jodel.

   Radera
 5. Det är en app som mest är känd bland studenter tror jag. Det är lite som twitter men det är nästan helt anonymt (de bakom appen kan ta fram info om personer ifall det behövs, vid brott och så) och man kan bara läsa poster från folk som bor i närheten. Ganska roligt ibland.

  SvaraRadera
 6. Instagram, Hangouts, Kameranappen, Schoolsoft, BeyondPod, PicsPlayyPro, Spotify, Facebook, WordPress och Swedbanks app är väl dom som används flitigast. Och så spelar jag JellySplash. :-)

  SvaraRadera