lördag 10 september 2016

Jag vill ha!

Visst är de fina?
Visst är dessa köksmaskiner av märket Smeg helt underbara? Det märks att designen är viktig. Sakerna står ju framme nästan hela tiden, så det är ju inte så konstigt. De finns i de flesta pastellfärgerna och även i stål. Visst är det snyggt i stål, men jag är också svag i rosa. En vattenkokare och en ny brödröst hade gärna fått komma hem till mig. Blendern är inte lika nödvändig (har redan en), men den vill jag med ha. De finns att köpa bland annat hos Bagaren och Kocken.

6 kommentarer:

 1. Superfina. Jag betalade extra för min vattenkokare. Den är vit med svart blommönster på. Som du skriver så står dom framme, då vill man ha något fint. Men visst tar dom betalt..

  SvaraRadera
 2. Mycket snygga ! En rosa brödrost skulle vara fint men hade den funnits i lila så hade jag tagit lila i stället.

  Trevlig lördag,Vicki

  SvaraRadera
 3. Åh! Jag älskar Smeg. Jag har en svart Smeg kyl/frys som passar så bra till de ferrariröda skåpluckorna och det rutiga köksgolvet :)
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 4. Åh jag vill ha dom rosa i mitt kök :-D Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset. Jag behöver ha en ny brödrost.

  SvaraRadera