söndag 4 december 2016

Andra advent

Idag har vi varit på kalas och firat brorsonen som har fyllt 13 år. Nu är 4 av 6 brorsbarn tonåringar. Så snabbt tiden har gått! Det är nästan svårt att hänga med. Den yngsta, som bara är 4 år, vill fortfarande ha paket när hon fyller år och det är jag glad över. Det är heller inte så  svårt att hitta på vad man ska köpa. Men de andra önskar sig alltid pengar. Det är enkelt att ge, men det känns samtidigt lite tråkigt och fantasilöst.

Hipp hurra!!
Så mycket gott att äta!
Innan födelsedagstårtan, bjöds det på flera goda rätter. Så mycket gott vi fick äta! Man var alldeles proppmätt, när man åkte därifrån. Jag tror jag står mig tills imorgon.


Tänk på att ni fortfarande kan tävla under lucka 4. HÄR! Nästa lucka öppnas på onsdag den 7 december. Jag lovar att det är någonting väldigt fint ni kan vinna då. 


6 kommentarer:

 1. Så mysigt med andra advent, dock ingen snö, vilket är tråkigt..

  SvaraRadera
 2. Oj så mycket god mat!!! Mina barn har också kommit upp i den åldern att de inte vet vad de önskar sig längre utan vill hellre ha pengar. Min dotter som är 21 år är det lättast att köpa saker till för vi är rätt så lika i vad vi tycker om :) Sönerna är det svårare med, men någon liten present brukar jag komma på i alla fall så det inte bara blir pengar i ett kuvert :D Hoppas du har haft en riktigt fin andra advent! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Så mysigt och gott 😊

  Nu är lucka 5 öppnad i min julkalender, kika gärna in 🎄🎅🏼

  SvaraRadera
 4. Trevligt med födelsedagsfirande.

  Missa inte att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en härlig feelgood-roman.

  SvaraRadera
 5. Har veckans blogg på min blogg, vore kul om du ville delta.
  Fortsatt ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera