måndag 5 december 2016

Spellistor

Hur skulle man klara sig utan Spotify?! Periodvis lyssnar jag nästan inte alls på musik, men att vara utan Spotify helt går bara inte. Använder jag det inte privat, så använder jag Spotify i undervisningen. Det är så smart att man också kan skapa egna spellistor, som man använder till olika tillfällen. Nu lyssnar jag mest på mina listor som jag kallar Julstämning och Relaxing music.

Vad lyssnar du mest på?

PS. På onsdag den 7/12 öppnas nästa lucka.  Kan du gissa vad vinsten är, när du läser detta rim?:  
Att komma i tid är etikett.
Samvetet kanske nu blir vitt.
Om du på denna tar en titt!
DS.10 kommentarer:

 1. Spotify måste vara världens bästa uppfinning!

  SvaraRadera
 2. Du är nominerar till Veckans Blogg - röstningen har precis startat. Du kan rösta en gång i timmen om du vill och ragga dina röster på vilket sätt du än önskar. Avslutas på fredag. Lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Å, jag tror att det är en snygg armbandsklocka.

  Hm ... själv lyssnar jag enbart på Spotify när jag har undervisning i idrott (50 minuter i veckan). Katastrof.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klart att det är en klocka man kan vinna!

   Radera
 4. en klocka
  jag lyssnar mest på spotify när jag tränar och då ska det vara snabb hård musik

  SvaraRadera
 5. Klocka!

  Jag kör gratisversionen (med reklam) största delen av året. Men juni, juli och augusti kör jag på premium.. dels så jag kan styra musiken helt på min lediga tid, men även ta med mig musiken offline (läs på semestern). Samma i jul. December betalar jag!

  SvaraRadera