söndag 8 januari 2017

Lovet är slut


Lovet är slut

Det känns konstigt att man ska börja jobba igen imorgon. Lovet är redan över. Så fort det har gott! Jag har njutit av lediga dagar och av sovmorgnar. Dock blev man sjuk på lovet, vilket hindrade en till att göra en massa saker. Först blev jag förkyld och tidigare i denna vecka kräktes jag. Inget kul alls. Jag hade tänkt jobba lite under lovet, men jag har faktiskt inte gjort något alls. Vi har två studiedagar innan eleverna börjar, så hoppas på att få gjort en del då.

3 kommentarer:

  1. Hoppas att du hunnit återhämta dig ordentligt dessa sista dagar!

    SvaraRadera
  2. Ja så fort en ledighet går, lite ångestladdat, men men man får kavla upp armarna

    SvaraRadera
  3. Hoppas det går bra att komma igång igen. Jag har ju - i stort sett - bara varit ledig de röda dagarna... men kortveckor är ju alltid trevlig.

    SvaraRadera