lördag 7 januari 2017

My dog 2017


Årets hundmässa
Idag tog vi en tur till hundmässan My Dog. Jag var aldrig där förra året, men i år blev det av. I år blev det första gången vi hade med oss egen hund. 

Balder var med
I början var Balder lite stressad på grund av alla människor och alla hundar, men han hanterade det riktigt bra. Han höll sig till oss hela tiden och han blev mer och mer bekväm med allt som hände runt omkring. Balder nosade på allt gott och han var nyfiken på det mesta. 

Utställning
Vi drog oss till platsen där berner sennen ställdes ut. Så roligt att se så många berner sennen på en och samma gång. Men ingen var ju så fin som vår egen, såklart!

Så fina och så stora!
Det var såklart kul att se andra hundraser också. Vad kallas hundrasen på bilden här ovan? Är det en pyrenéerhund?

Så mycket det finns!
På mässan såldes allt möjligt i hundväg. Hundbäddar, hundkläder, hundgodis..... Hundgodis kan man visst göra av allt möjligt. Vad sägs om rökta grisfötter, oxstrupe, svålknuta eller kalvpenis? 

Under utbildning
August Kobbs gymnasium fanns på plats och visade vad de lär sig. Tur att det finns ungdomar som vill utbilda sig till djurvårdare!

Så mycket hundgott!
Ett fint hundtäcke köptes till vår älskade Balder. Nu slipper han bli våt under regniga dagar. Annars köptes det inget mer till honom, utan vi fick hem en del gratisprover. EN del av det, kommer att användas som belöningsgodis när vi är ute. 

Nu vilar Balder. Han är otroligt trött efter besöket i Göteborg. Så många intryck på en och samma gång. Matte och husse är otroligt stolta över en duktig hund.

4 kommentarer:

  1. Vad kul med hundmässa! Är ett stort fan av mässor överlag, tycker de är riktigt roliga att gå på :)

    SvaraRadera
  2. Oh my dog skulle jag vilja gå på, och se labbarna, ska se utställningen här istan tänkte jag då den kommer hit, Bellis kommer älska det också, hon kommer tro hon ser Enzo och Bellman överallt

    SvaraRadera
  3. Yes, tror det är pyrenéerhundar.

    SvaraRadera