fredag 6 januari 2017

Yambo i mitt hjärta

Jag kolla igenom min gamla blogg och hittade en massa fina bilder på vår älskade Yambo. Jag var tvungen att ta ner dom och placera dessa här också. Det är tur att man har flera bilder på denna vackra och snälla hund. Här var Yambo inte särskilt gammal. Kanske var ca 4 månader gammal. 


Att hoppa upp här var ju inga problem alls. Det gick ju som ett kick!

27/5 2005 - 11/11 2016
R.I.P Yambo
Du lever kvar i våra minnen!

17 kommentarer:

 1. Vackra vovven, längtar sååååå efter Bellman med, han fattas så =(

  SvaraRadera
 2. Så fin!!!
  Det finns många vackra Änglahundar.
  Njut av den fina ni har på hemmaplan.

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja, jag längtar så =) Kommer bli mys!

  SvaraRadera
 4. Naw...Underbare vackre Yambo ♡ .....
  Otroligt fina foton!

  SvaraRadera
 5. Åh vilka vackra bilder! 💝 beklagar... Vet hur det känns. Förlorade min ena hund för några år sen men har typ bara tre bilder på henne 😞

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag beklagar. Synd att du inte har fler bilder på henne.

   Radera
 6. En sån härlig vovsing! Jag hade också en liten raring förut som jag saknar mycket.

  SvaraRadera
 7. Åååh, nu gör det lite kärleksont i hjärtat! <33

  sv: Åh, det är inte blogg.se som strular, det är bara min blogg... de har på något sätt spärrat mitt IP-nummer, men vet inte hur de fixar till det, så mina kommentarer godkänns inte till blogg.se-bloggar. Så... jag ger det väl veckan ut, men sedan måste jag se mig om efter alternativ. Jag skulle redan bytt portal om det inte vore för att jag älskar min design så mycket, hahaha >.<

  SvaraRadera
 8. Nu har jag presenterat vinnarna av veckans blogg! Gå in och kika om det blev du. Kram <3

  SvaraRadera
 9. Åh, det gör ont i hjärtat när man ser det, men såå fin!

  SvaraRadera