fredag 2 juni 2017

En liten uppdatering


Det har nog aldrig hänt tidigare. Detta är nog första gången som jag inte har uppdaterat på flera dagar. Anledningen är att jag inte haft lusten till att blogga och jag har heller inte vetat vad jag ska blogga om. Noll inspiration helt enkelt. Hoppas jag finner inspirationen snart igen.

Idag har jag haft tre utvecklingssamtal efter att eleverna hade slutat. Det känns lite stressigt med alla utvecklingssamtal, men samtidigt är det trevligt att träffa alla elever med sina föräldrar och berätta om vilka framsteg de har gjort.

Och nu är det långhelg igen! Underbart!!

7 kommentarer:

 1. Hoppas att du får en fin helg iaf.. kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas helgen bli bra!

  SvaraRadera
 3. Önskar er en fin helg, ibland får man bloggtorka

  SvaraRadera
 4. Man blir borta från bloggen ibland, men har man inte tid eller inspiration så är det inte mycket att göra åt!

  SvaraRadera
 5. Det är trist när inspirationen tryter.

  SvaraRadera