måndag 5 juni 2017

Nationaldagen

Hur firar du nationaldagen?
Som ni redan vet är det Sveriges nationaldag imorgon. Jag tycker att  hade varit roligt att vara med på någon form av nationaldagsfirande. Jag har googlat på vad man kan hitta på i Göteborgsområdet. Eftersom jag helst slipper både hoppborgar, fiskdamm och ponnyridning, så verkar det inte vara så mycket att välja på. Kanske jag tills sist hittar något firande som passar. Annars blir det kanske som vilken "söndag" som helst.

Hur ska du fira nationaldagen?

3 kommentarer:

 1. Ställde precis frågan även i min blogg, inget firande för oss vi får fika sällskap här hemma bara ;)
  Svar: Tack snälla, vad glad jag blir!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt, det måste firas :-D

  SvaraRadera
 3. Njae ... Firar & firar,jag åkte Häst & Vagn i solen i vår underbara stadspark & älsklingen spelar just nu "Flaggtävlingen" på golfbanan 🙂 ...

  SvaraRadera