måndag 5 juni 2017

Shoppingtankar

Kul med shopping eller inte?
Idag var jag på Frölunda Torg för att titta på kläder inför skolavslutningen.  Det blev en klänning och den är tänkt att användas även på konfirmation i sommar. Jag köpte andra mindre prylar också. Det slog mig att det bästa med shoppingturen var att få åka hem igen. Jag är nog den enda kvinnan, som inte tycker att det är så kul att shoppa. Att gå in i den ena butiken efter den andra är rätt jobbigt, faktiskt. Alltid är det oftast skönast att få komma hem. På hemvägen hamnade jag trist nog i bilköer. Så skönt det var att stiga in över tröskeln hemma.

Någon mer som tänker samma sak som jag?

2 kommentarer:

 1. Jag går mer och mer åt att shoppa på nätet.
  Tycker om att gå i butiker men inte när man är ute efter något speciellt för då hittar man eller jag ingenting. Skönt att du hittade avslutningskläder.

  Sov Gott
  /Kamilla

  SvaraRadera
 2. Nej,du är inte den enda,här är en till.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera