lördag 15 juli 2017

Dags för powerwalk

Solen skiner och det är helt underbart ute. Det är inte heller för varmt - perfekt! Jag känner för att röra på mig, men jag har ingen lust alls att gå till gymmet. Jag tänker därför att en powerwalk med efterföljande knäböj skulle passa. Jag har redan tagit en långrunda med hunden, men det passar inte att gå raskt med honom. Balder är en mer lufsande hund och jag tror det blir för jobbigt för honom att gå raskt i sommarvädret. Sedan är det skönt att slipp hade små kortare pauserna, som blir när man går med hund. Nu kan jag istället passa på att lyssna på poddar under tiden jag powerwalkar (säger man så?).

Härligt!!!!

Hur går det med er sommarträning?

15 kommentarer:

 1. Åååh det där hallonvattnet ser inte fel ut! Något jag blir tokig på är Nocco Caribbean & Twist & Shake,haha det florerar överallt,hahaha, På blogg, på insta på FB...*S*
  Svar: Jamen eller hur, underbara produkter att få testa :)

  SvaraRadera
 2. Går gör jag varje dag till och från jobbet. Kör alltid en liten extra sväng när jag går hem. Men några gymövningar blir det inte. Ha en fortsatt fin lördag.
  Mamma C

  SvaraRadera
 3. Så härligt med powerwalks i sommarvärmen! :)

  SvaraRadera
 4. Härligt med en powerwalk!<3

  SvaraRadera
 5. Åh, så härligt! Jag tycker att det går ganska bra - inget lyftande eller så, men jogga, promenera, cykla och spela basket gör jag mer ofta än sällan :)

  Jag ska absolut visa ett uppslag ur kalendern, vilken kul idé :D

  SvaraRadera
 6. Härligt med lite träning! :)

  SvaraRadera
 7. Gött med PW jag också gjort idag

  SvaraRadera