fredag 14 juli 2017

Roat mig på en fårfarm

Jag hoppas att ni har haft en bra dag hitintills. Det har jag haft. Igår var jag på stan i flera timmar och idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha tagit hundpromenader och redigerat film. Det finns en del saker som måste fixas här hemma och behövs skrivas upp på min to do-lista, så att de verkligen blir av.

Hoppas du gillar min lilla film.

I tisdags var vi på Öströö fårfarm som ligger i Åkulla bokskogar. Vi har varit där förut och jag tycker att det är ett riktigt trevligt ställe. Det är mysigt att få klappa får och de har sådant gott fika att köpa. Om du vill göra en liten utflykt och inte bor så långt ifrån, så kan jag varmt rekommendera Öströö!

22 kommentarer:

 1. Roligt med en liten film<3

  SvaraRadera
 2. Vilket mysigt ställe ni var på! :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig varit på fårfarmen, men bokskogarna är fantastiskt vackra! :)

  SvaraRadera
 4. åhh söta tycker jag får är o så sommrigt på nåt vis
  Tack o ha en fin helg kramar

  SvaraRadera
 5. Ser mysigt ut och det var de säkert :) Fika är gott!

  SvaraRadera
 6. Vissa saker måste man liksom beta av ;-)

  SvaraRadera
 7. vilken rolig utflykt. min dotter börjar bli så intresserad av djur så på semestern ska vi försöka åka iväg och titta på djur.

  SvaraRadera
 8. Hoppas du får en toppen bra lördag<3

  SvaraRadera
 9. Vilken bra Ullared film du gjort i klippet nedan. Härligt att få se vad som finns att shoppa där. Har aldrig varit där men det ser mycket lovande ut :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar Ullared-filmen.

   Radera
 10. Vad mysigt att träffa får :D

  SvaraRadera