fredag 28 juli 2017

Jysk och Blomsterlandet

Igår blev det shopping till hemmet. Det händer inte så ofta, men nu behövdes det. Jag valde att åka till Jysk. Jag tycker att man ofta kan hitta fina saker till bra pris där. Vi hade en tvättkorg från Ikea, vilken jag inte gillade, eftersom den skar in i händerna när man bar den.  Nu var det dags att inhandla en ny.
Tvättkorg och kuddar
Jag hittade en tvättkorg, som var skön att hålla i. Den är kanske inte så snygg, men jag ville ha en i plast, eftersom den är enklast att göra rent.  Sedan köpte jag två prydnadskuddar i soffan. De kostade endast 75:-/styck och då kan man ta av kuddfodralet. Det är så bra, när man behöver tvätta. Ett nytt duschdraperi inköptes också. 

Gröna växter
Sedan åkte jag till Blomsterlandet. Vi hade ont om levande gröna växter och jag tänkte att vi kanske kan lyckas bättre med nya. Så med två stora fredskallor och två kimbalafikus åkte jag därifrån. Så mycket det gjorde med nya växter i fönstren. Så fint det blev! Nu hoppas jag verkligen att vi lyckas att hålla dessa levande ett långt tag. Håll tummarna för det!!

8 kommentarer:

 1. Vad roligt med lite nytt till hemmet! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag behöver nog själv köpa lite nya växter snart! :)

  SvaraRadera
 3. Fint. Fredskallor är lätta tycker jag. Jag vattnar mina 1 gång i veckan och än lever dem. :-D

  SvaraRadera
 4. Kul.. roligt att hitta lite nytt och fräsct. Vi kör nästan uteslutande på kaktusar och orchideer. Haha.. är så dålig på komma ihåg att vattna. Men dom klarar sig ju bra utan!

  SvaraRadera