onsdag 9 augusti 2017

Min onsdag

Idag blev det en tur till Göteborg. Det var tid för att fixa naglarna. Vilken utväxt jag hade!! Det är skönt att naglarna nu är lite kortare igen. Efter att jag var klar med naglarna, mötte jag upp min mamma.
Gott!
Vi kollade i ett par affärer och vi tog en lunch ihop. Det blev en tacotallrik. Minns inte när jag åt det senast. Det var väldigt gott iallafall.

Tufft men roligt pass.
När jag kom hem, landade jag lite innan det var dags att packa ihop sig inför den inbokade träningen. Passet kallades för HEAT och det är ett cirkelträningspass med både konditions- och styrkeövningar. Varje övning körde man 3 x 30 s med 10 s vila emellan. Man hann aldrig tröttna på övningarna och det var positivt. Jag kommer såklart köra detta pass igen! Det ska bli spännande att se hur det känns i kroppen imorgon.

1 kommentar: