tisdag 8 augusti 2017

Min vecka


Vad händer vecka 32?
Jag blev inspirerad av Ljuva Julia att visa en bild på min veckoplanering. Min kalender kommer bli mer ifylld i nästa vecka, då jag har börjat jobba igen. Nu har jag inte gjort så fint som Julia, men lite färg blev det iallafall. Egentligen skulle jag ha publicerat veckoplaneringen igår, men så blev det aldrig av.  Det är alltid kul med nya kalendrar, för då har man många oskrivna/oplanerade dagar framför sig.

Hur ser din vecka ut?

5 kommentarer:

 1. Denna veckan är rätt lugn för mig :)

  SvaraRadera
 2. SÅ GLAD att du delar med dig, fortsätt gääääärna med det :D :D Fick tips om den här också, KOLLA IN HENNES PLANERINGAR!? HUR VACKRA SOM HELST!!

  http://finurligafrokens.blogspot.se/2017/07/min-nya-bullet-journal.html

  SvaraRadera
 3. sv: Den är det :D Så snygg!
  Älskar kalendrar. Jag har en också.

  SvaraRadera
 4. Kan vara skönt att ha lite inplanerat också!

  SvaraRadera
 5. Kul inlägg! Kalendrar är verkligen härliga att kunna skriva in i så man har koll på sina dagar :)

  Måndag och tisdag har bestått mycket av bildredigering och sen åkte jag en vända till två olika plåtverkstäder. Idag började jag lärarjobba idag och det var så kul att träffa kollegorna igen! Resten av veckan blir jobb och sen har jag inget planerat i helgen (förutom att jag ska göra momsdeklarationen och lite bildredigering) :)

  SvaraRadera