tisdag 12 september 2017

Bloggfrånvaro

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Det är ingen idé att be om ursäkt längre. Jobbet och vardagen kommer i vägen. Bloggen är inte prioritet nummer 1 och det är inget konstigt med det alls.

17-årskalas
I söndags var jag på kalas. Mitt brorsbarn firades i förskott. Nu på söndag fyller hon 17 år. Redan 17 år?!
Hipp, hipp!
Givetvis bjöds det på god mat och dessert. Det bästa av allt är att få träffa hela familjen. Det är inte alltid så enkelt att hitta tillfällen, när alla har tid att ses. Brorsbarnen har ju exempelvis olika aktiviteter, som föräldrarna ska köra dom till. Det är svårt att få ihop schemat. 

Jag är redan trött och klockan är i skrivandets stund inte ens halv nio på kvällen. Jag ska inte försöka hålla mig vaken, utan nu går jag och lägger mig.

2 kommentarer:

  1. jag tänker att bloggen inte måste vara ens prio. För mig just nu ör bloggen prio ett, men det är ju för att jag genuint vill det. om jag inte hade velat det hade det blivit väldigt slitsamt att ha den hängande över sig. bättre att nöjesblogga då när det känns kul!

    SvaraRadera