lördag 9 september 2017

Strandsittaren


Lite shopping
Tanken var att jag skulle köpa nya byxor och en ny tröja idag. Men då jag endast kollade i butiker här på orten, så hittade jag inget som passade. Antingen satt plaggen inte så snyggt eller så kostade det för mycket. Sedan hade jag ingen lust att åka in till Göteborg. Kanske jag får ta tag i klädinköpet i nästa helg istället. 

Men jag köpte annat idag istället. Så trist det är att komma hem tomhänt. Jag köpte en bok som heter Strandsittaren. Den är skriven av Anna Ihrén och hon bor i samma kommun, som jag. Sedan blev det en power bank till att ha till min iPhone. Så smart att ha med sig, när man inte har chansen att ladda iPhonen hemma. 

Ikväll har jag sprungit fram och tillbaka till tvättstugan. Det är så svårt att hinna med tvätten på vardagarna, när man jobbar. 

Ha det bra!!

4 kommentarer:

  1. Jag har ingen powerbank, till följd av det har jag oftast ingen ström i mobilen ;) Sämst. Men sådant händer.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt när man inte hittar något. Men en ny bok är ju inte fy skam! :)

    SvaraRadera