lördag 7 oktober 2017

Höstmarknad 2017

Idag blev det en tur till Tollered, där det var höstmarknad vid Nääs fabriker.  Förra året var det premiär för höstmarknad här och då var jag där. Jag hade räknat med att det skulle vara soligt idag också, men man fick nöja sig med mulet väder.

Mysig miljö!
Självklart fick det bli en liten film! Så länge sedan jag filmade och redigerade film senast. 

Så mycket det fanns att handla!
Vackra buketter!
Mitt inköp
Det är ett måste att besöka Hugos Handel & Kök, när man är i Tollered. Så mycket det finns att köpa i matväg, som man inte hittar någon annanstans. Nu ska jag försöka slippa förkylningar i höst genom att dricka ingefärssaft. Jag är väldigt nyfiken på Tony´s choklad, som jag inte har testat innan. Butiksbiträdet sa att den snabbt kommer att ta slut, eftersom den är så god. 

Har du käkat Tony´s chocolonely?

7 kommentarer: