söndag 8 oktober 2017

Träningslista

Idag blev det söndagsträning på Endorfin. Milonträning passade mig bäst idag. Det är cirkelträning och inställningarna ligger i mitt personliga träningskort. Så jag behöver aldrig fundera på varken motstånd eller hög sadeln vice versa ska vara.
Milonträning
Kul med träningslista, som jag hittade HÄR.
 1. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån? Jag har faktiskt inte något favoritmärke. Mina träningskläder är från olika märken.
 2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap/övriga saker måste finnas med? Hantlar, gummiband, stepbräda, matta och en Kettlebell. 
 3. Bara träna utomhus eller bara träna inomhus? Svårt att välja. Om vädret tillåter, så är det ju härligt att träna utomhus. Powerwalk i solsken är inte dumt. Men om jag måste välja, så blir det nog inomhus ändå. 
 4. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass? Här är det också svårt att välja. Jag väljer gärna korta och intensiva, men då behöver jag en instruktör/coach. Men ska jag köra själv, får det bli ett långt och behagligt pass.
 5. Vilket är ditt bästa träningsminne? Jag har svårt att komma på något särskilt.
 6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass? Jag tar gärna en smoothie och Finn crisp innan träningspasset. Efteråt tar jag helst något varmt. Men jag är sällan sugen på något bastant. 
 7. Tränar du med musik eller utan? Helst med musik. Det funkar att lyssna på podd också. 
 8. Bara träna överkropp eller bara träna underkropp? En kombination är det bästa, men ska jag väl, tränar jag helst underkropp.
 9. Var finner du inspiration till din träning? Jag tycker man finner inspiration på nätet. I somras räckte det att jag bytte träningsställe för att finna mer inspiration.
 10. Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året? Tyvärr hamnar jag i träningssvackor emellanåt, vilket är trist. Men min förhoppning är att jag ska träna 2-3 gånger i veckan. 
Hur ser din träning ut just nu?


8 kommentarer:

 1. Åh idag har faktiskt jag varit grymt duktig och tränat en heldag samt med spaaktivitet. Vi har en hälsoutmaning på jobbet :)
  Svar: Åh kan verkligen förstå detta! Ja exakt men minska klasserna och skaffa fler lärare. Att inte kommunerna kan inse detta. Klasserna idag är alldeles för stora. Barn som kanske behöver extra hjälp kanske kommer bort eller inte vågar "visa sig" och det är ju verkligen inte bra. Hm ja kanske är det lösningen, kanske inte. Allt statligt är ju inte på långa vägar bra :/ Nedskärningar överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så underbart med en hälsoutmaning på jobbet!

   Radera
 2. Men åhhh vilken rolig lista! Kram <3

  SvaraRadera
 3. Härlig lista, den har jag med gjort ;)

  SvaraRadera
 4. Milon är praktiskt.. problemet är att det är så tråååkit att gå till gymmet (jag har väl inte ens en km dit).. ATt ta löparskorna och korsa vägen och sen vara i skogen passar mig bättre...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också att vistas i skogen, men att jogga är inte alls min grej. Tyvärr.

   Radera