torsdag 2 november 2017

Bilder från dagen

Redan kl 9.00 var jag på ett gruppass på Endorfin idag. Det är ovanligt att jag tränar så tidigt en vardag, men är jag ledig är det skönt att passa på att träna tidigt. Jag märkte dock att det var väldigt många pensionärer som tränar så tidigt.

Härligt pass!
Jag tränade ett basisball centerbord-pass. Jag har en gång tidigare tränat basisball raw. Jag tyckte bättre om övningarna i det sistnämnda passet, men jag tyckte bättre om tempot som var idag.

Balder vid Aspen
Efter träningen tog jag med Balder till Aspen. Det var så otroligt vackert där, när solen sken. Det var fantastiskt härligt att promenera där i solen. Det verkade som att Balder njöt också.

Såklart att Balder passade på att bada!

Visst är det vackert?!

Balder sover
När vi kom hem, lade sig Balder på en gång och sov. Den lille tallen var trött. Det låter knäppt, men det är fantastiskt mysigt att titta på en sovande hund.


När Balder sov, lyssnade jag på det senaste avsnittet av Mordpodden. Mordpodden är verkligen en av mina favoritpoddar!

Njutning

Jag tog mig även en kopp te och läste en god bok. Jag minns inte när jag satt och läste en bok senast. Jag tycker verkligen om att läsa, men det blir inte så ofta när jag jobbar, tyvärr. 

Hur ofta läser du?

3 kommentarer:

  1. Härligt med tidig träning och så fina bilder! :-D Kramis

    SvaraRadera
  2. Vilken fin hund och många härliga bilder! Själv brukar jag inte läsa så jätte ofta. Har egentligen aldrig tyckt om att läsa böcker. Men för några år sen bestämde jag mig bara att tvinga mig o välja en bok som verkade vara intressant och börja läsa den. Med tiden har jag börjat uppskatta böcker och kan faktiskt säga att jag numera tycker om att läsa. Det är nästan som meditation, man blir väldigt lugn :)

    SvaraRadera
  3. Åh så härliga bilder och skönt att träna tidigt! :)

    SvaraRadera