onsdag 1 november 2017

Oktoberboxen

Oktoberboxen från loddo.se
SerumMasq+ ansiktsmask från Powerlite. Denna ser jag framemot att få testa, då jag alldeles för sällan vårdar och tar hand om min hud.

Tre olika Quick Milk sugrör. Dessa smaksätter mjölk bara genom att man stoppar i sugröret i mjölken. Nu tycker jag att vanlig mjölk smakar gott som den är, så jag känner mig faktisk lite skeptisk.

Så glad jag blev när jag såg att en ProPud med smak av chokladboll från NJIE fanns med i boxen. ProPud är en riktigt god proteinpudding och den är perfekt att ta som mellanmål. Mums!

Järnrike från Mjälloms är ett slags blodbröd. Brödet är rikligt fyllt med hemjärn och endast 4 skivor utav detta  täcker hela dagsbehovet. Järnrike smakar faktiskt gott! Du äter det antingen som en macka, smulat i filen/smoothien eller mortlat i gröten. 

Bars från Allévo.  Dessa bars finns i flera smaker och min bar är av vit choklad och den är otroligt god! JUST NU! Du får 10 % rabatt på Allévo bars på Apotekhjärtats hemsida om du anger rabattkoden LODDO. Det gäller till och med 30 november 2017.

Flux flourskölj. Det är en superbra produkt som  ger starkare tänder och motverkar hål. Jag föredrar faktiskt flourskölj framför fluortabletter. Vad väljer du helst?

Jag är så glad över att att en ny tandsticka från Plackers fanns med i boxen! Jag brukar att göra rent mellan mina tänder nästan dagligen. Då vanlig tandtråd inte "borstar" mellan tänderna, så är dessa mycket bättre. Det beror på att tandstickan har effektiva rengöringsytor av gummi.

Loka Grapefrukt lime. Vilket gott mineralvatten! Det måste vara den godaste och friskaste smaken jag har testat! Detta är en ny favorit.

Oreganopasta på tub från Santa Maria. Så smart idé! Nu slipper man hacka, riva eller krångla. Jag har inte testat produkten än, men jag tror att denna produkt passar perfekt till olika pastarätter. Det säljs fler kryddor på tub, som vitlök, ingefära och dill. Pastan håller sig fräsch i kylen i fyra veckor efter öppnande. 


Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

7 kommentarer:

 1. inte dåligt me allt fint är inte medlem på nåt sånt men tycker boxarna verkar bra

  SvaraRadera
 2. Men åhh vilken spännande box! Hur var propud delicato? Har inte hunnit testa den än =) Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var kanongod! Idag var jag tvungen att köpa hem fler!

   Radera
 3. Har aldrig testat Loddo faktiskt. Har Testagram. Nice box i alla fall.
  Svar: Åh vad roligt att du gillar min blogg! Jag gillar din!Ja man bloggar ju för sin egna skull, inget kul när det övergår i en stress att prestera. Många känner nog så tyvärr. Exakt man tackar jag till de samarbeten som man kan stå för.

  SvaraRadera