onsdag 1 november 2017

En butik för oss självaPå väg hem från Ullared, stannade vi till vid Öströö fårfarm. Det har blivit som en tradition att vi stannar till där, när vi har vägarna förbi. Det är så mysigt ställe och man kan köpa väldigt gott fika där. Tyvärr upptäckte vi att de hade stängt. Attans! Men så frågade min man en som var vid ladan, om det fanns en möjlighet att få besöka butiken ändå. Det var tydligen bara att knacka på, så blev vi insläppta. Så glada vi blev för det!


Kyldisken
Här finns mycket gott i matväg. Det mesta är gjort av lamm, vilket vi gillar. Sedan känns det härligt att handla kött, där det inte är några mellanhänder, utan det mesta är från gården.

Vårt inköp
Trevligt med gammaldags godis
Fin inredning
Butiken är så mysigt inredd. Jag gick säkert tre varv innan jag kände mig nöjd. Sedan gick vi en trappa upp, där de säljer hemslöjd. Fina fårskinn, fårskinnstofflor, handskar, tomtar och mycket annat fanns att titta på. 

Mycket att välja mellan
Detta tog vi med oss hem

Det är inte varje dag man har en hel butik för sig själv. Vi är så tacksamma över att vi blev insläppta, trots att de hade stängt. 


16 kommentarer:

 1. Va mysigt det där stället såg ut! :) Jag ska kanske till Ullared på tisdag :)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med sådana gårdsbutiker! Finns en liknande jag varit i där det inte ens finns personal; man bara lämnar pengarna i en låda. Då kan man snacka om att man har stället för sig själv. :)

  SvaraRadera
 3. Men åh vilken underbar butik, där skulle jag ha trivts :)

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt att ni fick besöka butiken ändå! :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Så himla himla fint av ägarna att öppna vid knackning! Det gör att man vill köpa ännu mer känns det som ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Visst kändes det som att man blev "tvungen" att handla något.

   Radera
 6. Vilken mysig butik med massor av gott i. Så himla snällt av butiksägaren att öppna upp för er.

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni har varit i Ullared och vilken tur ni hade som blev insläppta! :)

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken mysig butik! Den ser jättehärlig ut med massor av gott! Snällt att ni fick komma in och handla lite godsaker :D Lamm är underbart! :D

  SvaraRadera