söndag 24 december 2017

Julkalender: Lucka 24

Lucka 24
Då har vi kommit till julkalenderns sista lucka. Nu har du chansen att vinna två tygväskor  från Kullaboden. De är i storlekarna 17 x 28 cm och 19 x 33 cm. Tygväskorna är perfekta att förvara mindre saker i. Varför inte ha den ena i bilen med plåster och pappersservetter? Eller varför inte ha pennor i en?

TÄVLINGSREGLER: Svara i kommentarsfältet på frågan Vad skulle du förvara i tygväskorna om du vann?

LYCKA TILL!


Tävlingen avslutas den 26 december kl. 20.00.

GRATTIS MARI B!!

30 kommentarer:

 1. Som småbarnsförälder skulle dessa tygväskor fyllas med barnens tillbehör i vardagens bestyr, de skulle byta ut den tråkiga väskan och göra packandet till ett njutningsfullt äventyr!

  Mattias, elvisbeach@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ha de i skötväskan då det är få fack på den på insidan så det gör att allt hamnar huller om buller men med hjälp av dessa skulle jag få mer ordning. En skulle jag ha handkräm och handsprit i. Och den andra skulle jag ha snyttnäsdukar som alltid bli skräpig för de hamnar längst ner där allt skräp hamnar.

  Min mail: mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Skulle använda den när jag reser. Mobilen, pass och biljett !

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog ha den som plånbok. Helt fantastiskt med en plånbok som jag kan tvätta ju. För jag GISSAR att våra mobiler, tangentbord, möss och PLÅNBÖCKER är gaaaaanska skitiga :P ;)

  skogsknyttet@yahaoo.se

  SvaraRadera
 5. jag håller på med bullet journaling och har mycket pennor som jag ofta vill ha med mig..
  Och skulle behöva nån kul förvating till dem när de ligger i ryggsäcken.. :)

  SvaraRadera
 6. Hade haft mitt smink i och även små viktiga sjukhus grejer då jag ofta spenderar tid där så skönt att ha det färdig packat och bara ta med :)

  SvaraRadera
 7. Näsdukar , hårsnoddar och annat bra och ha
  Ellen@ribb.se

  SvaraRadera
 8. Nödvändigheter som alltid skräpar runt i väskan. Plåster, nagelsax, alvedon, frimärken - Ja med andra ord det som har en tendens att alltid försvinna när det verkligen behövs.

  SvaraRadera
 9. I den ena skulle jag förvara bindor och tamponger, sånt där som är bra att ha i väskan, men man inte allt vill att andra ska se. I den andra skulle jag ha medicner som jag måste ha med mig.

  SvaraRadera
 10. Jag skulle ha mina noveller från Novelix i den ena och näsdukar och allt annat i den andra.

  SvaraRadera
 11. Fina! Jag skulle förvara bindor i den ena och ha den andra som mininecessär på kontoret!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Åh så fina båda två, men den med färg vill jag använda så jag ser den varje dag. Skulle vilja ha den vid tv-soffan med småprylar i. Ex.vis pennor, cerat,
  bankdosa, handkräm och mobilladdare. Den mindre vill jag förvara favoritsminket i.
  Julhälsningar Caroline L

  SvaraRadera
 13. I den lilla har jag alla mina virknålar som behövs när jag fördriver tiden på långa tågresor i jobbet. I den stora finns mediciner och hygiengrejer. Monika Lindh lindhmonika@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Ååh skulle använda dem till smink och sånt!!
  Mail maja.brundin@hotmail.se

  SvaraRadera
 15. Jag skulle ha dem med när jag reser. Bra att packa småsaker i som man vill ha på samma ställe. Även bra att kanske lägga sådant man inte vill ska synas när man reser hem som smutsiga underkläder.
  Camilla Sandmark
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 16. En skulle jag ha i min väska för att ha diverse jag måste ha koll på-
  i den andra skulle jag ha barnens saker i bilen i <3
  God Jul,
  kram
  Stina
  sstimic@gmail.com

  SvaraRadera
 17. I den skulle jag förvara alla mina nagellack och allt vad jag behöver för min manikyr.
  God Jul!
  Sandra
  dudu.sandra@virgilio.it

  SvaraRadera
 18. Jag älskar tygväskor...snyggare och snällare än plast, tvättbar, och håller längre....då bli det en med pennor och papper för när barnen tappar tålamod när vi är ute, och en som håller present kort och pengar som jag och barnen få då då och så de kan se med ögonen vad hander med present pengar och hur den anvands (istället för den magiska kreditkort de ser).... God jul!

  SvaraRadera
 19. Jag skulle ha sånt småplock som gärna ligger på botten av väskan och skräpar...sånt som man aldrig hittar när man behöver det.
  anneli.djurman@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Den ena hade jag förvarat bindor, plåster och andra bra att ha saker i som jag inte vill ska ligga öppet i handväskan. Den andra lite mer färgglada skulle gå till dottern. Perfekt för henne att förvara alla hennes pennor, suddigummi och liknade i så det slipper ligga löst i lådan i klassrummet.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Så söta.
  Jag skulle förvara mina mediciner i den ena och min musikspelare i den andra.

  SvaraRadera
 22. Perfekta att ha! I den ena skulle ett litet hemapotek bo. Plåster, alvedon, pincett och tvättlappar alltid bra att ha. I den andra skulle några leksaker bo, sysselsättning alltid bra att tillgängligt ha!

  Katarina.iveblad@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Jag skulle ha mina virknålar i den ena och lite servetter, våtservetter, plåster och bra-att-ha grejer i den andra (och ha med den i min handväska!). :)

  SvaraRadera
 24. I en av väskor skulle ja ha resedokumenter och biljetter och den andra väskan skulle jag vilja att någon annan som tävlar skulle få så att vi kan sprida glädje!
  bibi1212@hotmail.se

  SvaraRadera
 25. Perfekt att förvara medicin, smink och pennor mm som får ligga i handväskan. alltså en väska i väskan

  maria.helmersson@hotmail.com

  SvaraRadera

 26. Sytillbehören, som alltid ligger spridda i konstiga skrivbordslådor och aldrig går att finna!

  SvaraRadera
 27. Skulle ha den till mobil-grejerna i väskan. Alltid ligger sladdar intrasslat med pennor, böcker osv... med en tygväska skulle det vara slut med sånt

  SvaraRadera