måndag 25 december 2017

Ett hälsosammare liv 2018

Nystart med Viktväktarna?

Hoppas ni alla har haft en fin julafton och juldag. Igår var vi hemma hos min mans föräldrar och firade jul. Vi åt god mat och spelade julklappsspelet. Idag har vi haft en slappedag och imorgon ska vi hem till min bror med familj för att fortsätta firandet.

Mycket match godis blir det sådan här dagar. Jag har dock varit slarvig med maten och träningen tidigare också. Jag tänkte därför börja med en nystart efter årsskiftet. För 13 år sedan var jag aktiv inom Viktväktarna. Jag gick på möten och jag var riktigt duktig med både kosten och träningen. Viktväktarna passade mig, för jag tyckte att jag inte behövde göra några stora uppoffringar mer än att behöva tänka mig för. Jag åt "vanlig" mat och jag behövde aldrig gå hungrig. Jag funderar på att börja med Viktväktarna igen, men endast online.  Jag tänker att det blir en viktresa under 2018. 

Är det någon av er som har erfarenhet av Viktväktarna online?

11 kommentarer:

 1. Ja, men det gick inte bra. Dels för dålig motivation, men även en konsulent som verkade okunnig. Att Bregott är fetare än läskig "smörja" och att ost har olika fetthalter vet väl de flesta. Det var veckotidningsnivå samt att det tog sån oändlig tid innan alla vägt sig. Men vi är ju alla olika, som sockerberoende tror jag att LCHF bäst skulle hjälpa mig. Viktväktarna online fanns inte som alternativ när jag testade. Hade säkert passat mig bättre än fasta tider i grupp.
  Hälsningar Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att minska på sockret är nog nåt av de viktigaste jag ska göra.

   Radera
 2. Jag har tyvärr ingen koll på viktväktarna alls :/

  SvaraRadera
 3. Vad spännande och lycka till! :-D Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag har kört viktväktarna online ett tag nu och tycker det är super! Det jag tycker om med VV är som du säger, jag behöver inte göra enorma uppoffringar utan mer tänka mig för 👍🏻 Det blir en hållbar livsstil då tycker jag. :)

  SvaraRadera