lördag 6 januari 2018

Best nineHär är de bilder som har fått flest gilla under 2017 på mitt instagram-konto. Det är klart att Balder får flest gilla, då jag oftast lägger ut bilder på honom. Jag lägger inte upp bilder på Instagram varje dag, men däremot besöker jag Instagram dagligen.

Hur flitig är du på Instagram?

5 kommentarer:

 1. Jag är verkligen i en Instagramperiod just nu, men lägger sällan upp ngt på mitt egna konto förutom Insta Stories, som jag verkligen har fallit för. Däremot så sköter jag våra sociala medier på jobbet just nu så där blir det en hel del uppdateringar och då får en förstås tänka till en hel del!

  SvaraRadera
 2. Jag är en instagram-nörd 😜 Har tre konton, så vill du kika är du välkommen 😊 fotomaria_ , fotomaria_1 , fotomaria_rock_pop_photo 😊

  SvaraRadera
 3. Alltså HUR go är den hunden haha :) Jag önskar dig ett riktigt Gott nytt år fyllt med kul saker.

  Ett grymt Instagram hem idag på bloggen:)

  Ha en fin ny vecka LOVE Maria

  SvaraRadera