måndag 15 januari 2018

Mage, rumpa, lårAtt träna mer och äta mer sund 2018, är något jag har tänkt att hålla.  Jag hoppas att jag gör, som hunden Topi i videoklippet, utan att jag håller i. Jag har bokat in mig på ett gruppass ikväll. Just nu känner jag mig lite måndagstrött, men jag vet att det brukar hjälpa att bara ta på mig träningskläderna.   Dags att göra det och bege sig till MRL-passet på en timme. Mage, rumpa och lår ska få sig en omgång. Önska mig lycka till!

7 kommentarer:

 1. Hejaheja :D så kul med gruppträning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gruppträning sporrar mig mer än gymträning, men jag tycker att gymträning är ett bra alternativ.

   Radera
 2. Vad roligt, heja heja heja dig! Jag längtar tills jag slutar jobba och börjar plugga, för då minsann ska jag också börja träna igen :D Jag har ett dagkort som jag inte kan nyttja nu när jag är städerska. Det är upplåst 05:00-15:00 och jag jobbar 06:00-15:00. URK!

  Jag är glad att du hittade min blogg, jag vet inte varför ljuvajulia.se försvann så himla himla snabbt, haha, men så blev det ^^

  SvaraRadera
 3. Vad härligt och bra jobbat! :-D Kramis

  SvaraRadera