onsdag 28 februari 2018

Vilken extrem kyla!

Extrem kyla!
Nu är jag ärlig, jag är vansinnigt trött på denna enorma kyla!!!!  -17°C är kallt nog, men när dessa grader känns som -26°C blir det ju verkligen extremt! Vad är det för fel med -5°C?! Det borde väl räcka?! Allra helst vill jag såklart ha plusgrader nu. Jag hoppas verkligen att våren snart är här! Ljusare morgnar och kvällar räcker inte för mig. Jag tror inte att jag är ensam om det.

8 kommentarer:

  1. Vi har -6 och fullt solsken, ingen snö.. Här är kallt, men då kan jag tänka mig hur det känns hos dig :O

    SvaraRadera
  2. Usch, jag också SÅÅÅ trött på det!!

    SvaraRadera
  3. För längesen ville du att jag skulle recensera din blogg, det har tyvärr dragit ut på tiden men nu har jag kommit ifatt och kl 21 imorgonkväll (lördag) är det dags för din - kika gärna in =)

    SvaraRadera