lördag 3 mars 2018

Sluta använd snapshatfilter!
Brukar du använda snapchat-filter? Jag har gjort det några gånger. Visst blir man snyggare med dessa filter? Huden ser slätare ut, man får större ögon, ögonen blir mer markerade och man blir bara så gôllig! Men nu har jag börjat bli riktigt trött på dessa filter. De dyker ju upp överallt!

Dessa använder filter väldigt ofta!

En del verkar ju använda dessa filter konstant. Varför kan man bara inte visa upp sig som man är? Varför är man inte nöjd med sitt utseende? Är man sötare med hund- eller kattöron? 

Är det någon mer som har tröttnat på dessa filter?!

12 kommentarer:

 1. Vilka är de två då? :P
  Jag använder filter ibland..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Fru Reinhold och Nathalie Erpewijk, som jag följer på Instagram.

   Radera
 2. Jag håller verkligen med dig haha! Dessa filter är överallt!

  SvaraRadera
 3. Enormt trött på dem jag med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är jag inte ensam om att tycka så.

   Radera
 4. Jag förstår vad du försöker säga, jag gillar heller inte att man behöver göra sig finare än vad man är via filtren. Och många har problem med sitt utseende i dagens läge att folket vill gärna ''förbättras'' via ett filter, men jag är inte en utav dem. Jag gör det för skoj skull om jag hittar någon rolig filter, annars gör jag inte det för att lägga upp en vackrare bild på mig :)

  Sv; tack ska du ha!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det har gått till överdrift med filter!

  SvaraRadera
 6. jag har aldrig tänkt på det, men jag har bara en person på snapchat, kanske därför ;D

  SvaraRadera
 7. Jag har slutat med filter. Det känns som de flesta är trötta på en falsk yta och inser att naturligt är vackrast, hus slät och fräsch man än nu må bli med filter.

  SvaraRadera
 8. Tror inte det handlar om att man ska bli snyggare. Det är en rolig grej bara...

  SvaraRadera