måndag 28 maj 2018

Balders röda öga

När jag kom hem idag, så jag att det var något särskilt med Balders vänstra öga. Det var inte helt öppet och det såg rött omkring. Vet du vad jag gör då? Jo, jag googlar! Och självklart har man själv alla svar då och man vet mer än veterinären. Innerst inne vet man ju att man inte har sådan kunskap som en veterinär har. Självklart blev man orolig och enda sättet att stilla sin oro, var att åka till veterinären.

Älskade Balder
Här har Balder fått lugnande. Det tog en stund innan han lade sig och kunde varva ner. först då kunde veterinären göra sin undersökning.

Så skönt att ligga nära husse!


Det visade sig att hornhinnan inte var skadad. Det fanns heller inget skräp i ögat. Antagligen har han haft något som har irriterat, men det fanns inte kvar i ögat. Så himla skönt!

2 kommentarer:

  1. Såå fin<3 Vilken tur att det inte var något värre! Sambon låg här och snarkade ikapp precis ^^

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken tur att det inte var något allvarligt. Man blir ju alltid så orolig när det gäller sina bebisar :( (haha, ja, mina vovvar är mina små bebisar, hehe)

    SvaraRadera