söndag 27 maj 2018

Mitt första dopp

Vilken duktig simmare!
Idag åkte vi till Kullsjön för att bada. Eftersom vi hade hunden med oss, så passade det inte att välja en riktig badplats. När vi kom, sken solen så skönt, men efter en stund blev det mulet.

Kramar i vattnet!
Balder fick bada, vilket var riktigt skönt för honom. Han simmade så fint, men det verkade vara med en skräckblandad förtjusning. En sådan tur att vi också fanns i vattnet och kunde ta emot honom! Tyvärr är det ju inte skönt att få Balders klor mot ens nakna hud. Jag har fått ganska många rivmärken idag, men de försvinner ju snart.

Att jag ens har badat idag, känns nästan ofattbart. Ju äldre jag har blivit, desto större badkruka har jag blivit. Men idag vågade jag doppa hela mig, för det var inte alls kallt i vattnet. Jag vet inte hur många grader det var, men det kändes ljummet. Så skönt det var! Förra året, badade jag inte en enda gång.

1 kommentar:

  1. Jag väntar nog ett par månader till innan det är dags för mitt första dopp! :P

    SvaraRadera