torsdag 14 juni 2018

En mil om dagen

Promenera raskt 1 mil per dag
Vecka 26 och vecka 27 kommer jag köra en träningsutmaning. Jag har tidigare kört 1 mil om dagen under två veckor.  Jag har tänkt att köra en repris. Det ska bli totalt 14 mil. Alltså kan man gå kortare sträcka en dag och längre en annan dag. Skulle det regna, är det ok att köra en timmes träning på gymmet istället.

Om du vill vara med på träningsutmaningen den 25/6 - 8/7, skriv i kommentarsfältet och du blir länkad i kommande inlägg. Det skulle vara kul om så många som möjligt vill vara med, eftersom vi då kan sporra varandra! HEJA OSS!!!!!!

Kom igen nu!

8 kommentarer:

  1. Bra jobbat och önskar dig lycka till med nästa steg! :-D Kramis

    SvaraRadera
  2. Jag antar din utmaning.... som förra gången.

    SvaraRadera
  3. Jag är gärna med! Behöver en motivering att komma ut och röra på mig nu när jag har blivit så lat :)

    SvaraRadera