torsdag 2 augusti 2018

Bad i AspenVi badade igår kväll med Balder. Vi passade på att filma under tiden. Balder badar gärna, men det är riktigt läskigt att simma.

Ingen bloggutmaning

Igår skulle mitt träningsbingo för augusti köra igång. Min tanke var att vi bloggare skulle utmana varandra och att vi skulle vara sporrade för träning. Jag skulle uppmärksamma deltagarna här på min blogg. Min tanke föll i stöpet, när endast en hakade på. Tyvärr. Jag kommer att köra augusti-utmaningen ändå, men det är ingenting jag uppmärksammar här på min blogg.

7 kommentarer:

 1. Så härligt för Balder att bada! :)

  SvaraRadera
 2. Så härligt för hundarna att kunna ta ett dopp i värmen ❤️

  SvaraRadera
 3. Jag undrar om jag inte missat det där bingot :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan köra bingo, även om jag inte kommer att "skylta" om det något mer på bloggen.

   Radera
 4. Vad roligt att din vovve vill bada.. min ser vatten som tortyr och alla gånger som han har fått bada och simma har han haft panik i ögonen och hatat mig och sitt liv. I de bästa fallen får jag hålla honom så får vi doppa oss ihop. Det är så tråkigt. :P

  Vad trist att det inte blev av med träningsbingo. :/ Hoppas att det går bra för dig i alla fall. :D

  SvaraRadera
 5. Vad skönt få honom att få svalka sig i vattnet. Har du prövat att ha flytväst på honom någon gång? Min simmar bara om han har flytvästen på sig

  SvaraRadera