torsdag 30 augusti 2018

Sociala medier

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det märks att jag har börjat jobba. Man har liksom inte så mycket att berätta då. När jag har kommit hem från jobbet, har jag föredragit Instagram och då inte mitt eget konto.

@balderthebernese

Jag uppdaterar Balders instagramkonto kanske 2-3 gånger om dagen. Jag försöker också gilla  och kommentera så många bilder som möjligt. Då blir det oftast hundkonton, såklart! Följ gärna Balders konto eller gilla åtminstone en bild. Det hade varit väldigt roligt. KLICKA HÄR!!! Bloggen har alltså tagit mindre tid i anspråk. 

Vilket av alla sociala medier föredrar du?

3 kommentarer:

  1. Roligt att du tittade in på min blogg :) Fin hund du har!

    SvaraRadera
  2. Här har du en till som inte alls har samma tid för sociala medier nu för tiden !
    Sen jag började på nya jobbet i våras har jag skallen full med det och när jag är ledig vill jag vara närvarande med familjen och försöker hålla mig borta från telefon och dator. Att vara ute, fixa i trädgården, ta en skogspromenad och grilla korv, ger mig så mycket mer.
    Men sen är det klart att man knäpper en och annan bild, och dom händer det att man visar upp på sociala medier när tillfälle ges... :)

    SvaraRadera