söndag 2 september 2018

Förkyld och hängig!

Jag har blivit förkyld. Jag känner mig matt och trött, så jag kan bara hoppas att jag snart är kry igen. Trots att jag inte är helt 100, brukar jag ändå jobba. Bra eller dåligt, jag vet inte. Det är väl vara magsjuka som skulle få mig att stanna hemma.
Gott fika!

Jag hade behövt att bara vara hemma och vila idag, men maken och jag ville ändå dra iväg på en liten utflykt. Vi drog till Frölunda Torg och kollade lite i butiker. Jag ville köpa en ny tröja, men hittade inget jag ville ha. Hårspray och hårmousse inköptes iallafall. Sedan tog vi en fika på EspressoHouse. Så gott det var!

Nu måste jag förbereda lite för arbetsdagen imorgon. Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Jag har också blivit förkyld. Det är väl inte jättekonstigt efter sommarlovet ;) Jag brukar också jobba trots förkylning, känner lite lika som du i den frågan :P Hoppas att du blir frisk snart. :)

  SvaraRadera
 2. Utifrån lön ch vikarie och kontroll är det ju bra att jobba sjuk, men utifrån att smitta kollegor och elever och köra för hårt med sig själv är det ju mindre bra... stort krya på dug oavsett <3<3<3

  SvaraRadera
 3. Samma här. Jobbar även fast jag borde vila. Men, jag är ju egen företagare med fullbokad kalender. Hur gör man då? Jobbigare att boka om kunderna än att jobba, typ. Men en förkylning överlever man, värre med magsjuka, som du skrev.

  /P

  SvaraRadera
 4. Jag har redan röstat! :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Hoppas du har kryat på dig! :)

  SvaraRadera