söndag 21 oktober 2018

Söndagshopping i Ullared

Söndagsbesök
Idag åkte jag och min man till GeKås i Ullared. Jag har länge velat åka dit igen, så det var kul att det äntligen blev av.  Vi har annars alltid åkt väldigt tidigt, men idag valde vi att inte åka förrän vid lunch. Ingen dum idé, faktiskt.

Inte så mycket folk
Det var inte någon lång kö utanför entrén, utan det var bara att gå in. Som vanligt är det alltid mycket att titta på. Jag kan gå här i timmar, men idag valde vi att begränsa oss. Efter tre timmar gick vi ut genom utgången.

Våra inköp

Vi köpte en massa bra att ha-grejer, såsom rengöringsmedel och fryspåsar. Det roligaste inköpet blev en tröja, en väska och ett iPhone-skal.

Nu väntar en arbetsvecka som sedan följs av en veckas höstlov. Dock är jag inte ledig hela den veckan, men jag behöver inte förbereda några lektioner iallafall.

Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. Kul med shopping. Dit har jag aldrig varit

    SvaraRadera
  2. Vet du att jag aldrig har besökt ullared? Måste verkligen ta och göra det nån gång =) Kram <3

    SvaraRadera