måndag 29 oktober 2018

Runt Surtesjön

Surtesjön
Det har varit tyst här på bloggen en vecka, men bloggen lever! Man har bara prioriterat annat under veckan än att blogga. Som i lördags, till exempel. Då träffade jag en kollega för att träna hund.

Vacker natur!

Balder har förmåga att skydda oss, både mig och husse, när vi möter en okänd som börjar prata med oss. Då brukar han skälla ganska mycket. Han brukar dock lugna ner sig efter en stund, men vi vill såklart att Balder inte skäller. Så vi tränade på det och jag fick en massa bra tips på vad jag kan göra eller tänka på.

Goa hundar

Våra hundar gick så fint bredvid varandra. Balder visade dock inget intresse för att leka, men det gjorde ingenting. Viktigast var såklart att de respekterade varandra.

Lång promenad
Vi kommer definitivt träffas igen med våra hundar. Att umgås med andra hundar, är bara nyttigt! Vår promenad tog mer än 3 timmar och Balder var bra trött när vi skulle åka hem.


Idag har vi haft studiedag och jag jobbar även imorgon. Sedan väntar tre lediga dagar och det ska bli jätteskönt!

3 kommentarer:

 1. Vackra bilder!
  Ulla

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder. Och bra du fick lite tips och träna på kring Balder :)

  SvaraRadera
 3. Åh, wow, så mysigt :) Och nyttigt med massa tips! Vår ena lilla tjej är likadan, kan få för sig att skälla mot vissa människor när vi är ute... mindre uppskattat, så något vi också tränar på :)

  SvaraRadera