lördag 3 november 2018

Senaste boxen

Senaste boxen

Jag har hämtat ut månadens Loddo-box. Det är roligt att testa nya produkter!

Svenskt durumvete från Frebaco-kvarn Detta är jag verkligen sugen på att testa att ha i en sallad. Salladen blir mer matig då.

Höghöjdskaffe Cafégo Detta är ett extra mörkrostat kaffe med bönor från Östafrika. Jag har smakat och det smakade riktigt gott!

Friggs linskakor med pizzasmak Dessa är fiberrika och glutenfria. De ger en mättnadskänsla och är perfekta som mellanmål. Jag brukar ta med mina till jobbet. Ett mycket bättre alternativ än kakor och bullar. Dessutom är de goda!

Shake från Naturdiet Som mellanmål är denna perfekt! Den är god att dricka och smidig att ta med.

Cold Brew är ett kallbryggt kaffe. Laktosfri och är utan tillsatt socker.Personligen tyckte jag inte om denna, men smaken är ju olika.

Compeed skavsårsplåster Utan tvekan, det bästa plåstret mot skavsår!

Pref Power Active Denna håller din toalett ren och fräsch med varje spolning. Den varar upp ill 250 spolningar. Toppenbra!

Belvita kex med aprikos De är rika på näring och innehåller 12 % fibrer. Passar perfekt att ha med till utflykten! Jag tycker inte att dessa kex smakar illa, men de är heller inte det godaste jag har ätit.

NJIE Candy bar med smak av salty caramel. Den är utan tillsatt socker och jag lovar dig att den är riktigt god!

Swebar Chips Detta är proteinchips med 45% protein, 17 % fiber och endast 120 kcal per portion. Ett gott alternativ, helt enkelt!

Asan mild intimtvätt Den har ett låg pH-värde och är framtagen för känslig hud och intimtvätt.

Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar