lördag 3 november 2018

Jonsereds Fabriker och Mikado

Jonsereds Fabriker
Under en kylig, men solig eftermiddag, valde vi att åka till Jonsereds Fabriker för att ta en promenad med hunden. Balder blev överlycklig att få rastas på, för honom, en ny plats.

Vackra färger!
Rosiga färger på kinderna fick vi!

Riktigt gott!!

Efter promenaden och inköp av nödvändigheter, blev vi hungriga. Restaurangen Mikado fick besökas.  Det var faktiskt första gången jag åt här. Kycklingsspett med wokade grönsaker, ris och jordnötssås. Det var hur gott som helst!

Didriksons Letisha

Höstlovet är slut. De tre lediga dagarna jag hade, var verkligen välbehövliga. Jag har gjort en del måsten, såsom klippt mig och bytt till vinterdäck på bilen. Jag har också skaffat mig en ny vinterjacka. Nu är vintern välkommen!12 kommentarer: