söndag 16 juni 2019

Den perfekta!

Jag tror inte på att man kan bli lycklig av materiella ting, absolut inte. Det finns ett par saker som är helt nödvändiga, som man absolut behöver för att kunna överleva någorlunda bekvämt. Men sedan finns ju en del saker som man kan bli lite extra lycklig över.


Jag var inte tvungen, men jag kände för att skaffa en ny arbetsväska. Den jag har haft i ett par år, kändes för stor. Ju större väska man har, desto lättare är det att man packar mer saker i den och då blir väskan svintung!


Jag gick in väskbutiken Accent tidigare i veckan. Då såg jag den inte. Jag gick ett varv och lämnade sedan butiken tomhänt. Jag kollade i andra butiker och gick efter en stund tillbaka till Accent. Då hittade jag VÄSKAN. Den absolut perfekta VÄSKAN!! Väskan som jag just nu är väldigt lycklig över!


Väskan är precis lagom stor. Jag får i datorn, om jag vill. Block, pennor, läroplanen och kalendern går också i. Ska jag ta hem matteböcker för att rätta, då stoppar jag dessa i en ryggsäck. Väskan är av märket Don & Donna och är av äkta skinn. Jag hade sådan tur för priset var nedsatt med 30 % rabatt.  Jag är otroligt nöjd med väskan och ångrar mig inte en sekund!

Vilken pryl är du mest nöjd med just nu?40 kommentarer:


 1. Älskar väskor men hittar aldrig någon bra haha! Vilket suger :( hoppas man hittar en snart! Din var super fin, bra köp:)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland kan det verkligen svårt att hitta den rätta!

   Radera
 2. Visst kan man bli glad av materialla ting men det är en övergående lycka som inte består i det långa loppet. Den pryl jag just nu är mest glad över är dock mitt stativ till min systemkamera. Så bra present som jag fick av maken när jag fyllde år. Verkligen snygg väska, bra köp tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är det en övergående lycka och heller inte särskilt viktig men kul för en stund.

   Radera
 3. Verkligen superfin väska. Gillar dock inte att den är av äkta skinn. Min pryl jag är mest glad över är nog mina fina schabrak till hästarna

  SvaraRadera
 4. Pärla Karlsson16 juni 2019 kl. 18:28

  Jag får gå emot där, jag blir absolut lycklig av materiella ting men på ett annat sätt haha!!
  Men, väskan var super fin och säkerligen praktisk med.

  SvaraRadera
 5. Dondonna har så fin väskor. Det är ju så härligt när man hittar den perfekta väskan. Skönt att du får plats med det som du behöver ha i den :)

  SvaraRadera
 6. Vilket kap! Den var verkligen super fin!

  SvaraRadera
 7. Visst blir man glad när man köper något fint till sig själv :) Supersnygg väska!

  SvaraRadera
 8. När man väl är ute efter någonting nytt och hittar det där man verkligen vill ha, rätt märke, storlek, stil osv och det dessutom är rea - ja då är lyckan total =)

  SvaraRadera
 9. Hittar man just DEN så är ju lyckan total o man tar den trots kanske inte nödvändigt m Jo ja tycker man ibland blir extra lycklig över vissa saker

  SvaraRadera
 10. Den var verkligen så fin!!! 😍

  SvaraRadera
 11. Jag är en verklig SUCKER för väskor och den här var ju så fantastisk! Försöker komma på ett eget användningsområde till den, bara för att ha en ursäkt att köpa den. Men skötväskeperioden tar ju fart här igen snart när lillebror kommer.

  SvaraRadera
 12. Nä, man blir ingen lyckligare människa av att ha många saker, men ibland blir man lycklig åtminstone för några ögonblick när man hittat precis det där man velat ha och letat efter :)

  SvaraRadera
 13. Ibland har man tur, och hittar precis det man säker. Väskan var riktigt fin.

  SvaraRadera
 14. Åh vilket fynd du hittade :D. Visst kan man bli lycklig av det materiella :). Mest lyckliga över pryl just nu vet jag inte, tror lite smått att det kanske är mitt porslin men det är ju en mängd ;)

  SvaraRadera
 15. haha förstår känslan, när ja letat nya väskor vet ja oftast inte vad exakt jag vill ha för typ av väska förutom vad som ska få plats i den, det är typ förens man ser väskan som man vet typ att det är den ja ska ha. och då blir man ju så glad när man äntligen hittar den :)

  SvaraRadera
 16. Det var en riktigt snygg väska. Ska bege mig ut på väskjakt jag också. Behöver ha en ny handväska i tyg. :) Jag vet inte riktigt om jag har någon pryl jag är jättenöjd med.

  SvaraRadera
 17. Jätte fin väska verkligen

  SvaraRadera
 18. Haha ja desto större väska desto mer saker lägger man i den så man sen inte hittar något. Men väskan var snygg :)

  SvaraRadera
 19. Det måste vara min lilla stekpanna. Har velat haft en liten utan kanter länge och nu köpte jag en till pannkakor och omelett. Jag är superlycklig över den ❤

  SvaraRadera
 20. Kanske inte lyckligare men ibland måste man unna sig saker, och det var en riktigt snygg väska. Helt i min smak.

  SvaraRadera
 21. Håller me dej . Materiela saker ger ejlycka men man lan va glad för stunden

  SvaraRadera
 22. Åh va snygg!!! Jag har många väskor från don donna , så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Don & Donna har många fina väskor!

   Radera
 23. Åh vad fin den var :) Det kan vara svårt att hitta den perfekta väskan tycker jag

  SvaraRadera
 24. En så snygg väska du köpt 😊

  SvaraRadera
 25. Riktigt riktigt snygg väska du införskaffade

  SvaraRadera
 26. Verkligen! Nya kalendrar och nya väskor ger nykick till jobbet.

  SvaraRadera
 27. Nä, det materiella gör en inte lycklig, men det skadar inte heller att unna sig något fint då och då! :)

  SvaraRadera
 28. Det låter som en perfekt stor väska och man få i det som kan tänkas behövs, fin är den med

  SvaraRadera
 29. Härligt när man hittar något som verkligen känns perfekt :D Jag letar fortfarande efter en väska som jag känner passar mig men det är inte direkt lätt!

  SvaraRadera
 30. Mycket bra!
  Especialista em Impressão Digital, São Paulo - SP

  SvaraRadera
 31. Den väskan var jätte fin :D Jag som samlar på handväskor borde verkligen ha en sådan i min samling ;)

  SvaraRadera